Puva kezelésekről

Sziasztok!

Én Török Máriához járok, június közepe óta, az arcomon már nincsenek foltok, a könyökömön is nagyon látványos a javulás, a kezemen és lábamon is megjelentek már apró barna pöttyök, de ott lassan gyógyul (ezt mondta is a doktornő az elején). Azt még nem tudom, ha abbahagyom, barnák maradnak-e a foltjaim, de én reménykedek. Aki nála járt, miért nem volt sikeres? Hány százalékos volt a gyógyulás? A kúra befejeztével visszaromlott?????

 

Szia,

Én már írtam korábban, hogy nálam sajnos nem volt eredménye. A maradandó javulás kb. 2 % !!!! Hogy miért nem volt sikeres? Ezt talán a doktornőtől kéne megkérdezni. Szerintem egy fényérzékennyé tevő port etet a pacienssel és pillanatnyilag úgy tűnik, mintha használna, ezért az ember elkezd bizakodni. Kívánom, hogy neked nagyobb szerencséd legyen és a barna foltok megmaradjanak azután is, hogy abbahagytad a kezelést !

 

Sziasztok!

Én elég sokáig jártam a Török M-hoz, és tetszett a javulás, de a pénzedet is nagyon lehúzza a kezelés. Én azért hagytam abba főleg, mert egy alkalom, vagy por ugyan azt jelenti ha jól emlékszem 2700-3000 Ft volt, az elég veszélyes egy hétre, és főleg hosszú távon. Eredmény csak a fejemen volt, aminek nagyon örültem, és ennyi.