Neem termékek

Üdv Mindenkinek! 
Én is – az érintettség okán – régóta olvasója vagyok a Weblapnak, és őszintén örülök, hogy újra beindult. Már korábban is láttam és olvastam az ex-weblapon a Neem kapszuláról, kenőcsről és az olajról, mint a lehetséges gyógymódok egyikéről.

A lapon jelenleg is úgy szerepel, hogy ezeket a gyógyhatású készítményeket külföldről lehet beszerezni. A múlt év végén keresgéltem az interneten, és rábukkantam egy cégre (Garuda Trade Kft., V. ker. Balaton utca 22-24. Tel: 331-23-16, 331-43-50), amelyik Magyarországon is forgalmaz Neem termékeket. 
A cégnél nagyon készségesek voltak, de közölték, hogy hivatalosan Magyarországon jelenleg csak a Neem kenőcs (880 Ft) és a Neem olaj (kb.1000 Ft) kapható. A cég Indiából hozza be a termékeket, amelyeket aztán a környékbeli országokba exportálja, oda ahol ezeket hivatalosan is árusíthatják, az ottani szabályok szerint. 
Van a cégnek Neem kapszulája is (1.800 FT/60 db.), de ezt hivatalosan nem árusíthatják, mivel kis hazánkban ez még nincs engedélyezve. A cég képviselője jelezte, hogy megpróbálják a hazai engdélyeztetési eljárást meggyorsítani, de többi “Neem” rajtuk múlik. (Bocs a szóviccért) Mindenesetre én a cég jóindulatával beszereztem egy termékcsomagot, és a kapszulákat már két hónapja szedem, de még komolyabb eredményt nem értem el. 
A doboz oldalán lévő angol nyelvű tájékozató szerint a kapszulákból csak napi kettőt ( többet nem ) lehet bevenni evés után, bőséges folyadékkal. Az együttes kezelést (kapszula + krém vagy olaj) még nem próbáltam, mivel ezzel párhuzamosan a Protopic kenőcsöt is használom, megfűszerezve heti egy PUVA lámpás kezeléssel. A Weblapon lévő tájékoztató szerint minimum 3 hónapig kell használni a kapszulákat, így hát addig kitartok. 
Kérem mindezt ne tekintsétek reklámnak, csak egy lehetőségnek, amelyet ki lehet próbálni. Örülök, ha tudtam segíteni.