Folt a hónaljon

KÉRDÉS: Nekem a legnagyobb problémám az, hogy a hónaljamon is vannak fehér foltok elég hatalmas területen, ezért túl rövid ujjú pólót sem szívesen veszek fel, hát még ujjatlant. Szerinted az általad ajánlott termékek közül melyik lenne a legjobb erre a területre?

VÁLASZ: Hónaljügyben van tapasztalatom, ugyanis én olyan speciális eset vagyok, hogy nekem mindenütt vannak, szép, nagy,  különálló foltjaim és a bőröm alapból elég barna. Ezért aztán mindent kipróbáltam már, ami kozmetikum.

Ez a hely, sajnos nagyon kényes dolog. A váll sötét ugyanis a napozástól, de a kar ajla és a hónalj ellentétben világos. Ez azt jelenti, hogy a barnítók nem jók, mert egy harmadik színű folt is keletkezik.

Én úgy szoktam korrigálni, hogy 3/4-es blúzt veszek fel:)))) Bocs! Vicc volt.

Szóval ilyenkor előveszem a hipermangánt, feloldom egy kis üvegben. Ezt ki kell próbálni, hogy milyen sötétségű neked a legjobb. Majd egy fülpálcikával szépen felkenem a foltra. Ilyenkor már egész tűrhető a látvány. Majd ezután használom az egész testre (mondjuk én csak derékig) a barnítót. Most éppen a Garnier spray-jét.

Reggelre megteszi a hatását.

Remélem segítettem. Tudod egy kisregényt tudnék írni, hogy ha „tökéletessé” akarom tenni magam, mi mindent csinálok. Szinte mindenhova mást kenek.

De a legjobban az öltözködéssel lehet variálni. Minden nap mást kell kilógatni:)))) És azt leápolni. Hol egy miniszoknya, hol egy ejtett vállú póló:)))

Vélemény, hozzászólás?