EDGAR CAYCE ELMÉLETE

A Weblap egyik olvasójának levele:

Kedves weboldal üzemeltetők! 
Örülök, hogy létrehoztátok ezt az oldalt, és remélem, a híre minél több vitiligoban szenvedő embertársunkhoz eljut. Azért írok, mert tudomásomra jutott egy olyan tény, amelyet szokatlansága ellenére felelőtlenségnek tartanék elhallgatni. 


A múlt évben kezembe akadt egy az 1920-as években az Egyesült Államokban élt Edgar Cayce nevű látnok-gyógyító életrajza. Ez az ember mély transzban képes volt egy olyan csatorna szerepét betölteni, amelyen keresztül egyetemes tudást közölhetett az őt kérdezőkkel, ilyen módon közvetlenül több, mint 14000 embernek nyújtott orvosi, lelki segítséget. Kérlek olvasd végig, bármilyen furcsán, vagy hihetetlenül hangzik is számodra, és csak utána ítélkezz a levél sorsa felett!

Minden ilyen közlést dokumentáltak, az A.R.E. szervezet Virginiában folytatja az általa megkezdett tudományos munkát és gyógyítást, megnézhetitek a honlapot a www.edgarcayce.org címen. 
Amiért ez számunkra fontos: több vitiligos beteget is meggyógyított. Találtam ingyenesen hozzáférhető anyagot a vitiligoról, és le is fordítottam. Az angol nyelvű anyag számotokra is hozzáférhető, de mellékelten el is küldöm. Én magamnak lefordítottam, de azt nem szeretném másoknak odaadni azon egyszerű oknál fogva, hogy nem vagyok orvos, így a fordítás helyenként lehet rossz szóhasználatú, vagy hozzá nem értés miatt téves. Amennyiben a szövegértéssel gondotok lenne (ne haragudjatok, a lényegét szívesen leírom magyarul, ha szükség van rá.

Dióhéjban:

(FIGYELMEZTETÉS: EZ AZ ÉN FORDíTÁSOM ÉS ÉRTELMEZÉSEM, NEM TUDOMÁNYOS TÉNY, NE HASZNÁLD ÖNDIAGNOSZTIZÁLÁSRA, ÖNGYÓGYÍTÁSRA SZAKEMBERREL VALÓ KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL!)

A feltételezések ellenére ez nem autoimmun betegség, hanem emésztőrendszeri probléma. A kiválasztás és az anyagcsere folyamat alulműködése, amely eredményeképpen olyan toxinok kerülnek a véráramba, amelyeknek ki kellett volna ürülniük a tápcsatornán, ill. a húgyutakon keresztül. 
Ez sokszor együtt jár a máj és/vagy vesék elégtelen működésével, és egyes esetekben a mirigyes rendszer működési zavaraival. A toxinok tehát ezeken az utakon az elégtelen kiválasztás miatt nem tudnak távozni, ezért a vérkeringéssel a nyirokrendszerbe, felhámba jutnak, (az izzadás is egyfajta kiválasztás) hogy izzadás útján távozzanak a szervezetből, és elpusztítják az itt lévő pigmenttermelő sejteket. 
A gyógyítás lényege az anyagcsere és kiválasztás, ill. a májműködés stimulálása, pl. ricinusolaj-pakolással hasi tájékon és olívaolaj szájon át történő bevitele, ill. beöntésekkel a bélrendszer tisztítása. 
Szigorú diéta: a hús lehetőség szerinti elhagyása. Ha ez nem lehetséges, akkor fogyasztható szárnyas, hal vagy bárány. Tilos a disznó és marhahús. El kell hagyni a gyorséttermi ételeket, mert olyan szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek szintén károsak. Valamint el kell hagyni minden zsírban sült étel fogyasztását. Mindezek mellett ami nagyon fontos: emelni kell a friss zöldség és gyümölcsfogyasztást.

Forrás: www.edgarcayce.org 
Search: vitiligo