Leplezés, leplezés, leplezés

Gyerekek, ez nagyon jó!:)))

Ma kaptam meg a légharisnya nevű sprayt. (6000 Ft + postaktg) 

Azonnal kipróbáltam. A közepes színárnyalatot vettem meg (terrakotta), mint mondtam. Nekem az alsó lábszáram már teljesen kifehéredett, nincs rajt folt (vagyis az egész az), viszont a combomon még itt-ott vannak eredeti színű foltok rajtam. Nos ez a szín olyan, mint egy harisnyanadrág valóban. A selyemfényű harisnyanadrág!!! Eddig mindig abban is jártam nyáron, mert annyira fehér a bőröm, hogy megijednének másként tőlem az emberek. Szerintem ez tökéletesen megfelel arra célra, hogy ne kelljen hordani ilyesmit a nagy melegben. Fényvédőt is tartalmaz!!!

Az arcomra is kipróbáltam. Kézzel kell felvinni, nem lehet fújni! Arra is príma. Szépen el kell masszírozni és amint megfelel, hagyni kell száradni. Pillanatok alatt megszárad és vízzel sem jön le. Azonban szappannal vagy tusfürdővel tökéletesen eltávolítható. Ami nekem kényes dolog, az a hátam. Látható a ‘Nem vagy egyedül oldalon’ az egyik történetnél. Ott a foltra kentem csak és arra is jó lenne, de ahhoz a bronz színárnyalat volna a legjobb, mert ott már nagy a kontraszt. Úgyhogy aki a foltok eltüntetésére szeretné és sötét a bőrszíne, azt az árnyalatot válassza!

Ezen kívül nem keni össze a ruhát, még a fehér garbót is le tudtam venni úgy az arcomon keresztül, hogy nem lett rajta “kondenzcsík”:)

Egyelőre ennyi. Ha valami még érdekel benneteket, csak kérdezzetek!!!

 

Más: Tegnap izgalmamban végigjártam az illatszerboltokat új termékek után kutatva. Találtam két új terméket.

  1. Rimmel SUN shimmer instant tan: Ez egy lemosható önbarnítókrém. Azt írja, napcsókolta bőr pillanatok alatt. Én leginkább az AVON barnító habjához tudom hasonlítani, amit annyira ajánlgattam egy időben nektek, de már nem forgalmazzák (sajnos). Azonnal barna, csillogó színt ad. Gyorsan kell vele dolgozni, mert a tenyeret megfogja. Vagy gumikesztyűben lehet vele pepecselni. Szerintem ez arra való, hogy ha használjuk a Nívea, Dove, Johnsons vagy a Garnier barnítót is tartalmazó testápolóit és csökkentjük vele a kontrasztot a foltok és az eredeti bőrszín közt, akkor ezzel a termékkel egy hirtelen randi előtt a különbségeket gyorsan és egyszerűen teljesen eltüntethetjük. Ára meglepően alacsony.  125 ml. Beszerezhető a DM-ben.

 

  1. A másik termék 200 ml-es EVELINE slim extreme 3D SPA Delictely Bronzing Balm. Ez bőrfeszesítő és barnító krém illetve hidratáló.

3 nap alatt adja meg a teljes színárnyalatot. Illetve a használat után 2-3 órával látható a hatása. Nem erős a színhatása, nagyjából hasonló a fentebb felsorolt testápolókéval. Azonban nem kopik olyan hamar le és béta karotint is tartalmaz, ami köztudottan anti-oxidáns, ezáltal védi a bőrt a káros sugarak okozta hatásoktól. Rettentő kellemes illata van és sokáig érezhető. A bőrfeszesítő hatása is érzékelhető, mind a bőrön, mind szemmel láthatóan. És ez is csillogós kissé.

A férfiakra úgy látszik nem gondolnak:((( Azoknak ugyanis mégis ciki, hogy gyöngyházfényesen villogjanak az utcán. De hát ez van. Beszerezhető a Rossmannál.

Vélemény, hozzászólás?